top of page

BOAT TRANSFERS

POSA EL TEU VAIXELL EN BONES MANS

 

A Serveis Nàutics Llafranc li oferim la possibilitat que pugui gaudir del seu vaixell en qualsevol lloc del món.

Ens dediquem al trasllat per mar de vaixells de tota mena (iots, motores, velers, etc.)

 

Si per falta de temps o simplement perquè no li ve de gust una llarga navegació, no pot gaudir del seu vaixell en noves costes, nosaltres li portarem la seva embarcació a la destinació que desitgi. Podreu estalviar temps viatjant amb avió i així aprofitar al màxim les seves vacances.

 

Hi ha una infinitat de llocs nous per descobrir. Imagineu-vos navegant per Menorca, Mallorca, Eivissa, Formentera, Còrsega, Sardenya, Illes gregues, Croàcia, Itàlia, França, Carib, Illes Canàries...

 

En Dani Muñoz és el patró que es dedica als trasllats, té una llarga experiència en navegació oceànica i per tota la mediterrània. Durant més de 20 anys a acumulat milers de milles de navegació tant en velers com en vaixells a motor. També té una llarga trajectòria com a patró en iots privats.

 

Ha fet diverses travessies de l'Atlàntic i és coneixedor de llocs com el Carib, Cap Verd, Illes Canàries, Illes Balears, Costa Brava, Costa Blava, Còrsega, Sardenya, Illa Eòliques, Costa Amalfitana, Ribera Italiana, Mònaco, Sicília, entre molts d'altres llocs.

Condicions del trasllat:

 

 • La documentació de l'embarcació haurà d'estar al dia i tenir en bones condicions el material de seguretat bàsic necessari que exigeix ​​el certificat de navegabilitat.

 • Imprescindible comptar amb una pòlissa d'assegurances vigent.

 • La embarcació i els seus equips han d'estar en bon estat per a la navegació

 

 • L'armador haurà de signar una autorització de transport autoritzant al patró a portar el vaixell al seu destí.

 

 • La data de lliurament del vaixell en la destinació, podrà variar del que s'hagi acordat per causes meteorològiques. En cap cas es forçarà la navegació en unes condicions adverses que puguin danyar l'embarcació i posar en perill a la tripulació. Sempre s'optarà per una navegació segura segons el criteri del patró.

 

 • El patró portarà el quadern de bitàcola al dia per deixar constància de tot el que ha passat en la navegació.

 • El patró acreditarà a l'armador la seva formació acadèmica i professional amb el seu currículum i còpia de les seves titulacions professionals. Perquè l'armador sàpiga en mans de qui posa la seva embarcació.

Cost del transport:

 

 • El cost del transport es calcularà en funció de les milles de distància. El preu per milla és de 4,50 € si la distància no és superior a les 200 milles i de 4 € de 200 a 1000 milles. Per a distàncies superiors a les 1000 milles es farà un pressupost a mida.

 

 • Les despeses de consum de combustible sempre aniran a càrrec de l'armador. Així com les despeses d'escales en ports previstes segons la ruta o per emergències mecàniques o canvis en les previsions meteorologiques. Així com a possibles despeses en reparació d'avaries o algun material que necessiti l'embarcació.

 

 • Les despeses de desplaçament del patró al lloc de partida i la tornada a l'origen aniran a càrrec de l'armador.

 

 

Condicions de pagament:

 

 • S'efectuarà un pagament del 50% del pressupost abans de la sortida.

 

 • En el suposat cas que el pagament del 50% no sigui suficient per pagar les despeses calculades pel trasllat, com ara escales en ports o proveïments, es farà un càlcul d'aquestes despeses i es pactarà la quantitat del pagament a lliurar abans de la sortida.

 • Una vegada el vaixell arribi al seu destí, l'armador abonarà la part restant del cost del trasllat. El patró farà entrega de tot les factures de les despeses del trasllat (combustible, escales en ports, etc.).

 

 Per a més informació o peticions poseu-vos en contacte amb en Dani Muñoz.

 

 danillafranc@gmail.com

 

+34 607 79 47 11

bottom of page